19 Aralık 2011 Pazartesi

YENİ YILA BEŞ KALA

Yine saat sabahın 2.30 u ve ancak sayfamın başındayım herkes uykusunda dışarda yağmur etraf sessiz ve benim en sevdiğim zamanlardan biri.Biraz önce siperişlerimin bir bölümünü bitirmiş olmanın huzuru ile yatağa gitmeden önce sayfaya birşeyler karalamak istedim.
Önce daha önce yazmam gereken ama biraz geç kaldığım bir duyuruyu yapmak istiyorum.Sizlere daha öncede sevgili Gökben hocadan bahsetmiştim,Beylikdüzü halk eğitimin değerli bir genç hocasından,işte o beni aradı; ayın 19 u  ile 31/12 tarihleri arasında Beylikdüzü PERI AVISTA AVM de Yılbaşı temalı bir sergileri var, sanatsever ve emek sever herkesi sergilerine bekliyorlar,kaçırmamanızı tavsiye ediyorum nacizane....

Herkes de olduğu gibi bizim buralardada yılbaşı hediyelik hazırlama telaşları var,,,atölyedeki hazırlıklar ,siparişlerin hazırlanması derken Kasım ve Aralık nasıl geçti bilmiyorum.Yoğun ,koşuşturmalı,yorucu ama güzel gidiyor.1 Ocak da ne yapacağım biliyormusunuz önce hep yaptığım gibi sabah erkenden atölyeme gidip bir büyük nar ı Bismillah deyip kapının eşiğinde patlatıp taneleri tek tek sayıp ''aman allahım bu sefer zengin oluyorum galiba'' deyip geri gelip yatağa girip uyuyacağım uyuyacağım uyuyacağım.
Neyse bunu yapmama daha bir hafta var.....
Şimdilik ateşli çalışmalara devam ....
Yapanlardan yapılanlardan ve benim arada resimleyebildiklerimden bir demet ......
Küçük kahve tepsilerimiz bir fincan kahve bir su..




Yılbaşı hediyeiği olarak hazırlanan HOME'lar..

İşte eve hazırlanan güzel bir banyo



Panjurlu çerçevelerimizin içinde çok güzel durdu resimler....



Anahtarlığımız basit sade ama şirin...
Yılbaşına özel...



Dahası da vardı ama çok uykum geldi yarın ders var birazcık uyumam lazım.Sizlerle olmak güzeldi..Napyoruz birdahaki görüşmemize kadar kendimize çok iyi bakıyoruz..Sevgiyle kalın dostlar..Çok öpüldünüz hepiniz..

17 yorum:

  1. Aaaaaaaa. bensizi daha once nasil kesfetmemisim.. cok ayip banaa.. simdi gecmise donup birer birer okumak lazim tek tek bakmak lazim resimlere o guzel yapilan urunlere.. hemen takip listeme de ekliyimmm. oldu bittiiiii..

    YanıtlaSil
  2. Yine süper çalışmalar, home yazılarına bayıldım, istesem gönderirmisiniz:))

    YanıtlaSil
  3. harikasınız,sizden aldıklarımı boyamak için sabırsızlanıyorum.
    İyiki sizi tanıdım.
    sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Hocammm, hemen koşup gelmek istiyorum oraya :)

    YanıtlaSil
  5. Merhaba! Ellerinize sağlık çok hoş işler çıkmış! Sevgiler! ;)

    YanıtlaSil
  6. HEPSİ BİRBİRİNDEN GÜZEL HARİKA

    YanıtlaSil
  7. sevgili ikizlerim benim boyamaya bekliyorum cumartesi yeni mucizeler ve güzelikler yapmaya devam durmak yok...bebekleri çok öpüyorsun benim için

    YanıtlaSil
  8. sevgili Neslihan hanım sizi tanımak çok hoştu.Aldıklarınızı boyadıktan sonra görmek benide çok mutlu edecek sabırsızlıkla bekliyorum.
    Kolay gelsin...sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  9. Sevgili pembe düşler HOME larımı beğendiğinize çok sevindim sevgili Filiz hanımın paylaştığı bir güzellikti bende onları değerlendirdim.adresinizi verirseniz hemen yollarım...
    sevgilerimle,

    YanıtlaSil
  10. Sevgili Kitchen Witch olsuuuun keşfedilmişim yaa zamanı önemli değil yeni dostlar edinmek ne güzel,hoş geldin sefa geldin ne iyi ettin de geldin,hep hep görüşmek üzere..
    sevgilerimle,

    YanıtlaSil
  11. Sevgili Gönül sayfamdakileri beğenmene çok sevindim,güzel yorumun için çok teşekkürler
    sevgilerimle,

    YanıtlaSil
  12. Çok teşekkrler Miray sizinde bu güzel yorumları yazan ellerinize ve gözlerinize sağlık,
    kendine iyi bak
    sevgilerimle,

    YanıtlaSil
  13. Bunların hepsi birbirinden güzel. Tek tek inceledim. Hayran kaldım gerçekten. Banyo panosu benim favorim :)
    Ellerinize, emeklerinize sağlık. Sevgiler,

    YanıtlaSil
  14. Şermin hanımcım, kendi koşuşmama dalmışım bu güzellikleri görmemişim :)) Ellerinize sağlık, zevkinize kuvvet. İlk fırsatta yeniden görüşmek ümidiyle :))

    YanıtlaSil
  15. Hepsi çok güzeller ve çok zevkli ellerinize sağlık...Mutlu yıllar dilerim...

    YanıtlaSil
  16. bloğunuzu yeni keşfttim çok güzel.hamur kabartmalı olan ürünleri nasıl yaptığınızı açıklayabilirmisiniz.hepsi birbirinden güzel olmuş.ellerinize saglık .ayşegül....

    YanıtlaSil