28 Kasım 2011 Pazartesi

ZAMAN NASIL ÇABUK GEÇİYOOR

Ben bu blog hızına yetişemiyorum bu kesinleşti artık, yada yetişemediğim zamanın akışı bilemiyorum.Bir bakıyorum Pazartesi daha ne oldu ne oluyor derken cumarteside buluyorum kendimi.Ayın 1'i derken olmuş ayı 26 sı  27 si.Ben blog yazımı yeni yazdım derken bir bakıyorum ki nerdeyse aylık olmuş.
Kusura bakmayın çok eleştiriler alıyorum ama inanın bendeniz birkaç işi birarada çok becerebilen biri değilim zaten ,birde becereyim diye cabalarken daha beter dolaşıyorum.Artık benide böyle kabuledin n'olur.

Bugün sizinle atölyemin neşe kaynağı dostların bir kısmını paylaşmak istiyorum.İyiki varlar ve gelip beni bulmuşlar.Bağırış çağırış götürüyoruz işleri dilerim hep böyle devam eder.

Eskiden onlar benim Pazartesi annelerimdi 5 kişiydiler ve herkese onları anlata anlata bitiremezdim.Bu sene perşembe günleri geliyorlar ,fireleri var ama olsun beni elleri kolları dolu ziyarete geliyorlar sohbetlere kaldığımız yerden devam ediyoruz.


Cemile hanım ve Leyla Hanım ; onlarla beraber eskilere gittik  ve bana nişan,düğün resimlerini getirdiler.Cemile hanım kızlarına bir anı olarak Leyle hanımda eşine süpriz sade birer hediye yaptılar.Ve inanın bunlar doğal bir vintage oldu hiç zorlama yok yani..Size şunu söyliyeyim eski kadınlar daha zarif ve daha güzelmiş yahu....
Cemile haımın doktoruna yaptığı gazetelik ve Leyla hanımın arkadaşının mutfağına yaptığı tablosu.....










Yarın salı grubumdaki dostlarımın dedikodusunu yapıcam sizlerle..inanılmazlar....ve inanılmaz besliyorlar beni...göbeğim eski yerine geri geldi inanınılır gibi değil...
Ben bu arada yeni dikiş kutumu ve minyatürümü bitirdim gibi sanki ,kafamdaki küçük detayları bitmedi ama bu haliylede sizinle paylaşmak istedim.Benden terzi olursa ancak bu kadar oluyor...


Elimden geldiğince iyi görüntülemeye çalıştım ama....






Bu güzel küçüklerde yeni geldi atölyeme ilerki günlerde bu ikisinide değişik renk ve desenlerde göreceksiniz,

Bu tepside yeni bir eskitme tekniğiyle denendi,Gül hocama çok ama çok teşekkür ederim.Bu çalışmayı kendisinde gördüm ve herzamanki yardımseverliği ile benimle paylaştı ve bende atölyeye gelip denedim ,bu eskitme maskeleme ve rölyef pasta ile yapıldı ,başka objelerin üzerinde de bunu deneyip geliştirmek istiyorum açıkcası,ama şu yılbaşı koşuşturmasını bir atlatalımda ondan sonra bu tür şeylere vakit ayıracam.
Evet bugünlük bu kadar hepinize günaydın şuan saat sabahın 01:58'i artık uyumaya gidiyorum zira saat sabah 6 da kalkıcam kızlarımı okula göndericem ve atölyeme uçucam...kendinize iyi bakın.
Sevgilerimle,



5 yorum:

  1. Yine harika işler çıkarmışsınız.Minyatür dikiş makinalı çalışma ise bir başka harika.En kısa zamanda uğramak istiyorum size.Görüşmek dileğiyle....

    YanıtlaSil
  2. Herşey harika görünüyor.
    Özellikle tepsiyi çok sevdim.

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. böyle bir ortamda çalışmak ne zevklidir, ortaya çıkan işer de harika elbette...

    YanıtlaSil
  4. harika çalışmalar hangi birini söylesem hepsi harika

    YanıtlaSil
  5. Hepside harika çalışmalar, yeni eskitme tekniğinden bahsederseniz çok sevinirim:))

    YanıtlaSil