6 Kasım 2011 Pazar

BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

Ailenizle ,sevdiklerinizle beraber,elele,yanyana,sağlıkla dolu bir bayram diliyorum.Daha nicelerine yine yanyana yine sağlıkla beraber oluruz inşallah...Bu bayram size hata yapanları affedin gitsin...Sizi gördüğünde hiç selam vermeyen komşularınıza bu bayram kocaman gülümseyip yüksek sesle günaydın deyin..Uzun zamandır aramayı düşünüp bir türlü fırsat bulup arayamadığınız büyüklerinizden birkaçını arayıp sevindirin onları....Ve bayram akşamı yatağa yüzünüzde KOOOCAMAN bir gülümseme ,kalbinizde ucubucağı olmayan bir mutlulukla girin ,güzel bir duadan sonra kapatın gözlerinizi..İşte bayram bu değilmi?

Dört günlük bir bayram tatili olacak ailem ve sevdiklerimle beraber olmak için güzel bir fırsat ..Ama akşamları çalışırım diye eve boya malzeme getirip bir köşeye koydum n'olur n'olmaz diye.Olaki krizim tutarsa hemen ufak birşeyler yapmak için.
Örneğin yine bir akşam herkes yattıktan sonra bunu yaptığım gibi,



Yada buları ,


Yada bunu.....

Bu arada sevgili Filiz Türkocağı,inanılmaz bir kanaviçe sanatçısı,tabi boşuna kendisi kültür bakanlığı sanatçısı olmamış...Kendisi benden gelir ve obje satın alır ve onlarla kanaviçeyi birleştirip harikalar yaratır...Kendisi şimdi Kütahyada bir sergiye hazırlanıyor gitmeden önce güzellikleri benimle paylaşmış, e bakın benim bahçe minyatürümü nasıl işlemiş ..bayıldım Filiz hanım,

Ve benden aldiği basit bir çerçeveyi nasıl güzelleştirmiş,

Ellerinize ve yüreğinize sağlık Filiz hanım Kütahyadaki serginizde size simdiden kolaylıklar ve başarılar diliyorum.
Daha fazla zamanınızı almadan son birşey daha sevgili atölye ece benim atölyemin yerini tarif etmemi istemişsin bende buna yanıt gönderdim ama becerebildimmi bilmiyorum ,eğer mesaji alamadıysan atölyemin numarası 216 4115894 ararsan daha rahat tarif edebilirim..


Bayramdan sonra  görüşmek ümidiyle,
o zamana kadar kendinize çok iyi bakın olurmu. Ben şimdi minyatürümün başına mıncıklamaya gidiyorum..Dikiş odası geliyor yakında....
Sevgiyle kalın
İYİ BAYRAMLAR

5 yorum:

  1. Mutlu bayramlar Şermin Hanım...
    Filiz Hanım'ın yaptıklarına hayran olmamak mümkün değil. Kendisiyle yüz yüze tanışmasakta, ne kadar zarif bir insan olduğunu biliyorum. Yaptığı bu çalışmalarda da farkını göstermiş.
    Sizin çalışmalarınızı da çok beğeniyorum ama Ece'nin ziyaretinden sonra bir daha gelemedim atölyenize.
    Syahla boyadığınız, tebeşirle yazı yazılan objenin boyası nedir? Bilgi verirseniz çok mutlu olurum.
    Görüşmek üzere, sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Hepside çok hoş görünüyor. :)

    İyi bayramlar. :)

    YanıtlaSil
  3. çok güzel çalışmalar, bayıldım:))

    YanıtlaSil
  4. çok güzel çalışmalar, bayıldım:))

    YanıtlaSil